MEMORIÁL ALENY FIALOVÉ, PLZEŇ

02.04.2022 21:42

Další ročník Memoriálu Aleny Fialové se uskutečnil v sobotu 2.dubna v Plzni. Na naše závodnice čekala další těžká zkouška v podobě sestav se stuhou a pro menší závodnice premiérový start s náčiním.

Dopoledního závodu se zúčastnila Viki, Anetka, Kája a Adélka. Nejvíce se dařilo Viktorce, která při svém druhém startu na závodním koberci získala krásné 7.místo z 19 závodnic.  Adélka se nezalekla špatně spuštěné hudby a své sestavy zajela velmi pěkně. Po bronzu z Ústí tentokrát přidala do sbírky „bramborovou medaili“ a neméně cenné  4.místo.  Na Káju s Anetkou čekala premiéra s náčiním. Holky měly před sestavami veliký strach z čehož pramenila i řada velkých chyb. Pochvalu si však obě zaslouží za sestavu bez náčiní, které byly zajeté s krásným úsměvem a v pěkném tempu.

V odpoledním závodě juniorek a seniorek se holky vrhly na stuhy. Juniorky sice toto náčiní povinné neměly, ale chtěly si je vyzkoušet.  Se startovním číslem 1. nastupovala Nely,  které  tak hezká sestava není na závodech příliš souzena. Uzel a použití náhradního náčiní pak ale vystřídaly pěkné kužele. Dianka se sice se stuhou poprala velmi slušně, naopak kuželky se rozhodly, že nebudou příliš poslouchat a spousta drobných pádů způsobila velkou ztrátu na medailové příčky.  Lauře se první start se stuhou také nevydařil dle představ, náladu si spravila ale sestavou s obručí, která je podstatně lepší.  

Na závěr dne pak pokračoval „boj“ seniorek se stuhami, kterého byly součástí i Verča s Niki. Ani je stuhy příliš neposlouchaly a tak i ony si oddychly, že mají tyto první starty s novými sestavami již za sebou.

Naděje nejmladší (r.2014 a ml.) – BN: Viki - 7.místo

Naděje nejmladší (r. 2014) – BN + Š: Anetka - 5.místo

Naděje mladší (r. 2013) – BN + O: Karolínka - 8.místo

Naděje mladší (r. 2012) – BN + LN: Adélka - 4.místo

Juniorky (r. 2007 – 2009) - 2 LN: Dianka - 8.místo, Nely - 10.místo, Laura -15.místo

Seniorky (r.2006 a st.) - S + LN: Niki - 6.místo, Verča - 7.místo

Všem závodnicím gratulujeme a pokračujeme v závodním duchu v sobotu 9.dubna v Praze na závodě Goodwill cup 2022.

#PERTOTAAAM!!!