JARNÍ POHÁR MĚSTA PLZNĚ, CHOMUTOVSKÝ POHÁR

24.04.2022 13:12

O víkendu 23. – 24.dubna nás čekat trochu závodní maratón. V sobotu jsme se zúčastnily v celkem Jarního poháru v Plzni, v neděli pak starší část závodnic vydala směr Chomutov. Sobotní závod přinesl na naše konto další tři medaile v letošním roce a to zásluhou Adélky, Dianky a Nikol. Adélka v kategorii naděje mladší získala celkově bronzovou medaili (3.místo ji patřilo i v sestavě bez náčiní), Dianka v kategorii Juniorek B vybojovala rovněž bronzovou příčku (za sestavu s kuželi získala nejvyšší ohodnocení a s obručí to byla třetí nejvyšší známka) a Niki v kategorii seniorek B brala  celkově stříbro (sestava s obručí 2.místo a s míčem 3.místo). Celkově velmi krásné sedmé místo obsadila v kategorii Juniorek B Nelča, která získala malou zlatou medaili v sestavě se stuhou!  Anetce udělily rozhodčí v kategorii nadějí nejmladších  třetí nejvyšší známku za sestavu bez náčiní. Pro mladší část výpravy to bylo další velmi důležité sbírání zkušeností na závodním koberci a i když to náčiní nám ještě dost zlobí, v sestavách bez náčiní už je od prvního letošního závodu vidět zlepšení a větší jistota na koberci.

Naděje nejmladší (r. 2014) – BN + Š: 6.místo Anetka, 7.místo Viki

Naděje mladší (r.2012, 2013) – BN + O: 3.místo Adélka, 7.místo Kája, 8.místo Eliška, 9.místo Maruška

Juniorky (r. 2007 – 2009) – 2 LN: 3.místo Dianka, 7.místo: Nely, 13.místo Laura

Seniorky (r.2006 a st.) – 2 LN: 2.místo Niki, 5.místo Verča

Na nedělní závod „Chomutovský pohár“ se vydala Adélka s našimi juniorkami a seniorkami. Adélka si poprvé vyzkoušela sestavu s obručí, na juniorky a seniorky, kromě Nely čekala ještě poslední zkouška před Oblastními přebory se stuhami.  Na holkách sice již byla trochu znát únava s předchozího dne, ale ani tak se neztratila!

Naděje mladší (r.2012) – BN + O: 6.místo Adélka

Juniorky (r.2009) – K + S: 10.místo Laura

Juniorky (r. 2007 – 2008) – K + LN: 6.místo Nelča, 7.místo Dianka

Seniorky (r.2006 a st.) – M + S: 6.místo Niki, 9.místo Verča

Všem závodnicím gratulujeme a těšíme se na následující víkend kdy už nás čekají Oblastní přebory ve všech kategoriích a boj o postup na MČR!