CHOMUTOVSKÝ POHÁR, HELGA-FENEBERG POKAL

19.10.2022 22:14

Podzimní část závodní sezóny jsme odstartovaly v sobotu 15.října v  Obetraublingu a v Chomutově. Oba závody dopadly parádně a holkám patří velká pochavala za předvedené výkony. Adélka, Verča a Niki odjely reprezentovat se svými sestavami jednotlivkyň náš oddíl do německého Obetraublingu. Adélka se ve velmi silné konkurenci 18 závodnic umístila se na krásném 4.místě a od bronzové medaile ji dělilo pouze 0,35b. Verča i Niki se v zahraniční konkurenci rovněž neztratily a i když se nějaké chybičky objevily, obě po zásluze skončily na skvělém druhém místě a odvezly si krásné stříbrné poháry.

Obě juniorské dvojice a společná skladba se představila na pohárovém závodě v Chomutově. Závod byl velmi početně obsazen a cvičilo se až do večerních hodin. Do poslední chvíle jsme příliš nevěřily ve start společné skladby z důvodu velké absence. Nakonec si děvčátka asi po 3týdnech 2dny před závodem 2hodinky potrénovala a i když chyběla větší synchronizace, celkově podaly v obou provedeních pěkný výkon a skončily na nepopulárním, ale velmi pěkném 4. místě.  V závěru dne se pak představily dvojice Dianka s Nely a Laura se Sárkou. Ačkoli obě provedení nebyla zajetá úplně čistě,  v celkovém počtu 12 skladeb skončily Laura se Sárkou na krásném 6. místě a Dianka s Nely vystoupaly na stupínek nejvyšší a odvezly si zlaté medaile!

Máme velkou radost s úspěšného startu do podzimní sezóny a nezbývá než pokračovat v pilování sestav, protože další závod už je před námi.

V neděli 23.10.2022 se společná skladba, dvojice a seniorky se svými sestavami jednotlivkyň představí na pohárovém závodě „O pohár víly MonPeri“ v Plzni.